Ajuntament de Tales

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a la pàgina Web Oficial de l'Ajuntament de Tales.

Vull donar la meua més cordial benvinguda a tots els visitants d'aquesta pàgina Web amb la qual es pretén establir una comunicació més directa amb els veïns i els seus familiars, amics, visitants i tot aquell que d'alguna manera estiga vinculat al municipi, aprofitant així les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies.

És per a mi un gran honor i m'omple de satisfacció el fet de poder presentar-los aquesta pàgina Web, el propòsit de la qual és el de divulgar i promocionar les excel·lències del municipi de Tales.

Pels que encara no coneixen el nostre municipi i decideixen apuntar-se a aquesta finestra des de qualsevol part del món, vull manifestar-los la meva salutació personal en nom de tot el municipi i felicitar-los per haver accedit a aquest petit racó de la Xarxa.

Pels quals ja ens coneixen i de forma tradicional ens visiten, desitge traslladar-los a través d'aquest mitjà l'agraïment de tots nosaltres per l'interès que els motiva a venir.

Serveixi aquest text d'invitació perquè ens visiten, ens coneguen i disfruten de tot el que el nostre municipi els ofereix: les nostres festes i tradicions, paratges naturals, fonts, cultura, gastronomia… i així una llarga infinitat d'encants.

Formulari de cerca

Pueblo

Site developed with Drupal